Dodano: 2010-03-17 13:00
Wybiera się ktoś 28smego na Closterkeller ?
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2010-03-17 13:06
Już nie dramatyzujcie ;] przecie temat jest. A rzeczywiście dupa Maryni zaczęła być tematem głównym ;>
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Dodano: 2010-03-17 14:12
Ja siw wybieram o ile wygram bilety:))))
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2010-03-17 14:18
| CrommCruaich napisał(a): |
| Wybiera się ktoś 28smego na Closterkeller ? |
A po ile bilety?
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2010-03-17 14:23
W przedsprzedaży po 30 zł. W dniu koncertu 40.
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2010-03-17 14:26
Aha, no to czy pójdę będę pewnie wiedziała przed samym koncertem
i jak mi matka jakąś kasę prześle :/
Dodano: 2010-03-20 21:23
Tak więc po wiadomości Drogiej Bastet w temacie FAP oczekujemy na wiadomość jakąś w naszym dziale :D
Dodano: 2010-03-20 21:24
Celinko nie boj sie...ja Ci oddam pozyczona kaske i na bilet bedziesz miec :)
BTW.pod pod koniec kwietnia/na poczatku maja -termin ruchomy poniewaz moje kochanie ma koncerty akurat w weekendy, nie wiem jak to wyjdzie,ale cala ekipe BroWro zapraszam an moje urodzinki
Odbeda sie prawdopodbnie w Strefie Zero ale to sie jeszcze zobaczy kiedy ebdzie sie zblizal termin :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2010-03-20 21:26
Hmmm... No ja jedynie będę mogła się pojawić na FAPie, później chyba już nie zajrze.. Z resztą bliżej daty zobaczy się jeszcze :)
Dodano: 2010-03-20 21:26
No to się kochana szykujemy na niezłe picie :) BTW tylko będziesz się musiała jakoś z Tomkiem dogadać co do terminu bo i on ma urodziny na początku maja, a chciałabym być na obu imprezach 
Dodano: 2010-03-20 21:45
Hehe Celinko spoko-dogadamy sie :)
Agus to postaram sie zrobic z tym terminie ale nie obeicuje bo to zalezy od paru czynnikow-ale na Fapie bede wiec tak czy taks ei napijemy :))
Dodano: 2010-03-20 21:58
No jeśli ustalisz inną datę to może zamiast FAPu pojawię się na Twojej urodzinowej imprezie, wszystko zależy od Ciebie w sumie :)
Dodano: 2010-03-20 22:38
No proszę to na bank będę
Bastet a domówki nie robisz? Po kosztach by można było pójść
Szczęśliwi czasu nie liczą... ale mój to zapier***la, jak Szatan po lewatywie z wody święconej.
Dodano: 2010-03-20 23:35
Domowki raczej nie(choc wezme to pod uwage) bo niew eim czy mi sie wszyscy zmieszcza w pokoju bo mamy z moim kochaniem maly ale to jeszcze troche czasu wiec sie zobaczy
Dodano: 2010-03-20 23:39
Tak czy siak ja i Tomek (Anteros) na pewno przyjdziemy :)
Dodano: 2010-03-20 23:42
Sprobowalibyscie nie
a Sumo ma przyniesc sos czosnkwoy(jesli impra bedzie w mieszkaniu)
Dodano: 2010-03-21 09:19
To może i ja coś od siebie przywiozę, zobacze :D Ale, wpierw będę musiała znać datę owej imprezki ;d
Dodano: 2010-03-21 12:58
Pierniczki? ;D
Dodano: 2010-03-21 13:12
Celinko - czy Ty przejrzałaś moje myśli? :D
Tak chciałam przywieść ze sobą troszkę pierniczków i tak przy okazji siebie bym przywiozła 
Dodano: 2010-03-21 13:42
No cóż nie chciałam się chwalić ale to jeden z moich ukrytych talentów
Ale siebie to masz przede wszystkim przywieżć :)
Dodano: 2010-03-23 13:11
No dobrze Celinko. A przywiozę siebie, ale może nawet nie w sobotę rano a w piątek wieczorkiem
(jeśli będziesz mnie mogła odebrać)
Dodano: 2010-03-23 19:57
Żaden problem :)
Dodano: 2010-03-26 11:30
Chcialam tylko niesmialo napomknac ze w maju obchodzimy rocznice powstania BroWro
Dodano: 2010-03-26 18:03
Hmmm, no to się przed majem za to wypije? :D Bo w maju nie dam rady się pojawić niestety już... Za drogo mnie podróż wynosi niestety...
Dodano: 2010-03-28 21:53
| bastet666 napisał(a): |
| Chcialam tylko niesmialo napomknac ze w maju obchodzimy rocznice powstania BroWro |
Co za problem połączyć kilka imprez na raz:] w kwietniu (17go) jest FAP, będą Twoje urodziny to i przy okazji rocznicę BroWro można zorganizować :D