BroWro Festung. Strona: 78

Dodano: 2010-03-17 13:00

Wybiera się ktoś 28smego na Closterkeller ?

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2010-03-17 13:06

Już nie dramatyzujcie ;] przecie temat jest. A rzeczywiście dupa Maryni zaczęła być tematem głównym ;>

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Dodano: 2010-03-17 14:12

Ja siw wybieram o ile wygram bilety:))))

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2010-03-17 14:18

CrommCruaich napisał(a):
Wybiera się ktoś 28smego na Closterkeller ?

A po ile bilety?

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2010-03-17 14:23

W przedsprzedaży po 30 zł. W dniu koncertu 40.

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2010-03-17 14:26

Aha, no to czy pójdę będę pewnie wiedziała przed samym koncertem i jak mi matka jakąś kasę prześle :/

Dodano: 2010-03-20 21:23

Tak więc po wiadomości Drogiej Bastet w temacie FAP oczekujemy na wiadomość jakąś w naszym dziale :D

Dodano: 2010-03-20 21:24

Celinko nie boj sie...ja Ci oddam pozyczona kaske i na bilet bedziesz miec :)
BTW.pod pod koniec kwietnia/na poczatku maja -termin ruchomy poniewaz moje kochanie ma koncerty akurat w weekendy, nie wiem jak to wyjdzie,ale cala ekipe BroWro zapraszam an moje urodzinki
Odbeda sie prawdopodbnie w Strefie Zero ale to sie jeszcze zobaczy kiedy ebdzie sie zblizal termin :)

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2010-03-20 21:26

Hmmm... No ja jedynie będę mogła się pojawić na FAPie, później chyba już nie zajrze.. Z resztą bliżej daty zobaczy się jeszcze :)

Dodano: 2010-03-20 21:26

No to się kochana szykujemy na niezłe picie :) BTW tylko będziesz się musiała jakoś z Tomkiem dogadać co do terminu bo i on ma urodziny na początku maja, a chciałabym być na obu imprezach

Dodano: 2010-03-20 21:45

Hehe Celinko spoko-dogadamy sie :)
Agus to postaram sie zrobic z tym terminie ale nie obeicuje bo to zalezy od paru czynnikow-ale na Fapie bede wiec tak czy taks ei napijemy :))

Dodano: 2010-03-20 21:58

No jeśli ustalisz inną datę to może zamiast FAPu pojawię się na Twojej urodzinowej imprezie, wszystko zależy od Ciebie w sumie :)

Dodano: 2010-03-20 22:38

No proszę to na bank będę Bastet a domówki nie robisz? Po kosztach by można było pójść

Szczęśliwi czasu nie liczą... ale mój to zapier***la, jak Szatan po lewatywie z wody święconej.

Dodano: 2010-03-20 23:35

Domowki raczej nie(choc wezme to pod uwage) bo niew eim czy mi sie wszyscy zmieszcza w pokoju bo mamy z moim kochaniem maly ale to jeszcze troche czasu wiec sie zobaczy

Dodano: 2010-03-20 23:39

Tak czy siak ja i Tomek (Anteros) na pewno przyjdziemy :)

Dodano: 2010-03-20 23:42

Sprobowalibyscie nie a Sumo ma przyniesc sos czosnkwoy(jesli impra bedzie w mieszkaniu)

Dodano: 2010-03-21 09:19

To może i ja coś od siebie przywiozę, zobacze :D Ale, wpierw będę musiała znać datę owej imprezki ;d

Dodano: 2010-03-21 12:58

Pierniczki? ;D

Dodano: 2010-03-21 13:12

Celinko - czy Ty przejrzałaś moje myśli? :D
Tak chciałam przywieść ze sobą troszkę pierniczków i tak przy okazji siebie bym przywiozła

Dodano: 2010-03-21 13:42

No cóż nie chciałam się chwalić ale to jeden z moich ukrytych talentów Ale siebie to masz przede wszystkim przywieżć :)

Dodano: 2010-03-23 13:11

No dobrze Celinko. A przywiozę siebie, ale może nawet nie w sobotę rano a w piątek wieczorkiem (jeśli będziesz mnie mogła odebrać)

Dodano: 2010-03-23 19:57

Żaden problem :)

Dodano: 2010-03-26 11:30

Chcialam tylko niesmialo napomknac ze w maju obchodzimy rocznice powstania BroWro

Dodano: 2010-03-26 18:03

Hmmm, no to się przed majem za to wypije? :D Bo w maju nie dam rady się pojawić niestety już... Za drogo mnie podróż wynosi niestety...

Dodano: 2010-03-28 21:53

bastet666 napisał(a):
Chcialam tylko niesmialo napomknac ze w maju obchodzimy rocznice powstania BroWro

Co za problem połączyć kilka imprez na raz:] w kwietniu (17go) jest FAP, będą Twoje urodziny to i przy okazji rocznicę BroWro można zorganizować :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło